Fetö Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin yıl dönümü  etkinlikleri ilk olarak  şehitlik ziyaretleriyle başladı.

Fetö/Pdy terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan kahraman şehitlerimizin anısına, Türkiye genelinde düzenlenen programlar çerçevesinde, Denizli protokolü Asri Mezarlık Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Törene; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Ak Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Sema Ramazanoğlu,
11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende, Şehitlikte okunan Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın yaptığı duaya iştirak eden protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil ve gül bırakarak şehit yakınlarıyla görüştüler.

Şehitlikten ayrılan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve protokol üyeleri, 15 Temmuz şehidi Haki Aras'ın eşi Firuza Aras ve kızı Arzu Aras'ı ziyaret etmek için evlerine hareket etti.

Şehit Haki Aras'ın eşi Firuze Aras ve 9 yaşındaki Arzu Aras'ı ziyarette, vatan müdafaasında gözünü kırpmadan darbecilere karşı koyarken şehit olduğu, bu uğurda 249 vatan evladının canı pahasına mücadele verdiğine dikkat çekildi. Şehit Aras'ın ailesine başsağlığı dilendi.