Kaymakamımız Şükrü Görücü eşi Nurşen Gürücü hanımefendi ile birlikte Denizli Valiliği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Asri Mezarlık Şehitliği’nde düzenlenen törene katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Denizli Valiliği tarafından Asri Mezarlık Şehitliği’nde tören düzenlendi. Törene; Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ,  Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, oda başkanları, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, askeri erkan, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar,  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, şehit yakınları ve gazilerle, çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende şehitler için saygı atışı yapıldı. Ardından şehitlikteki anıta çelenk sunuldu.

Protokol üyeleri törenin ardından şehitliğe geçti. Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından ellerine karanfil alan protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. Askeri Şehitlik’ten sonra Polis Şehitliği’ne geçildi. Orada da Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Denizli Valisi Hasan Karahan Şehitlik Defteri’ni imzaladı. Kaymakamımız Şükrü Görücü eşi Nurşen Gürücü hanımefendi Şehit yakınlarıyla uzun süre sohbet ederek  başsağlığı dilediler.

Protokol üyeleri, Asri Mezarlık’taki törenin ardından Denizli Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde; Kayalar Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Şehitler için dualar edildi, birlik ve beraberlik mesajı verildi.