Kaymakamımız Şükrü Görücü, “19 Eylül Gaziler Haftası” münasebetiyle, gazilerimiz ve aileleri adına düzenlenen etkinliğe katıldı.

Adalet Parkında düzenlenen etkinliğe; Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşmada, Kaymakamımız Şükrü Görücü, gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilendi. Gazilerimiz ve kıymetli aileleri, Kaymakamımızın katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, gazilerimiz ve aileleriyle uzun süre sohbet ederek Gaziler haftalarını kutladı.