Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve İlçe Şube Müdürü Taşkın Osman Yıldız ile birlikte Sınav Kolejinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2017 – 2018 Eğitim - Öğretim yılı 1. yarıyılının sona ermesiyle İlimizde, 187 bin 658 öğrencimiz karnelerini alarak 2 haftalık yarı yıl tatiline çıktı. Öğrenciler 5 Şubat’ta yeniden ders başı yapacaklar.

Kaymakamımız Şükrü Görücü; “2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamladığımız bu önemli günde, öğrencilerimize karnelerini vermenin heyecanını öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çocuklarımızla paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Karne günleri öğrencilerin en önemli günlerinden biridir. Umarım hepiniz ilerde çok iyi okullarda okur, yüksek mevkilere gelirsiniz” dedi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, öğrencilere yarı yıl tatilinde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.