Kaymakamımız Şükrü Görücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte  2017 - 2018 eğitim öğretim yılının son gününde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

İlçemiz, Hacı Ahmet Paralı İlkokulu, Dr. Bekir Sıddık Müftüler İlkokulu, Mükerrem - Mehmet Eke Ortaokulu ve Esentepe Ortakolunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakamımız, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Öğrenciler ile sınıflarında birlikte olan Kaymakamımız, öğrencilerin karnenelerini dağıtarak devam edecek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Kaymakamımız, tatil döneminde öğrencilere  dinlenmeleri, spor yapmaları ve boş zamanlarında bol bol kitap okumalarını istedi.

Kaymakamımız   daha sonra; İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Her fırsatta eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakamımız,   2017 - 2018 eğitim öğretim yılında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür etti.

İlimizde  2017- 2018 eğitim öğretim yılında 14.355 öğretmen ve 187658 öğrenci ile tamamlandı.