Türkiye Felsefe Kurumunun organize ettiği 23. Liseler Arası Felsefe Olimpiyatı Bölge Elemeleri, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. 11  Merkezde (Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Denizli, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Mersin ve Samsun) aynı anda yapıldı.

Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hayrullah Akgün ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Okul Müdürü Hayrullah Akgün konuşmasında, “…Bölgemizde Aydın, Afyon, Isparta, Burdur ve Uşak’tan gelen öğrencileri ağırladık. Denizli İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi olarak  Ulusal bir Organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Ulusal bir organizasyona dahil olmanın okulumuz ve verdiği eğitim için anlam büyüktür. Denizli olarak, üstlendiğimiz bu misyonla ilimizden gelen öğrencilere okulumuzu ve çevre illerden gelen öğrencilere de Denizli’yi tanıma fırsatını bulduk…”dedi.

Etkinliğin kapanış bölümünde  Kaymakamımız Dr. Adem Uslu tarafından katılımcı okul, öğretmen ve öğrencilere Felsefe Olimpiyatı Katılım Sertifikası, madalyası ve plaketleri verildi. Programda İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Topluluğu tarafından müzik dinletisi yapıldı.

Programın sonunda; Kaymakamımız  İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinde incelemelerde bulundu.Okul Müdürü Hayrullah Akgün'den okul hakkında bilgi alan Kaymakamımız, Abdulkadir Uslu ve Hakkı Uslu tarafından hazırlanan karikatür sergisini beğeniyle inceledi. Kaymakamımız daha sonra, Isparta Sosyal Bilimler Lisesi tarafından İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesine armağan edilen  gül fidanlarını  Kapalı Spor Salonu önünde bulunan bahçeye öğrencilerle birlikte dikti.