23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu Müdürü Sevcan Eriş, öğretmenler ve öğrenciler, Kaymakamımız Şükrü Görücü’yü ziyaret ettiler.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu idareci ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okul Müdürü Sevcan Eriş, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  dahil oldukları Eko - Okul Programı   hakkında bilgi verdi.

Bilindiği üzere Eko-Okullar Programı,  okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar.

Kaymakamımız Şükrü Görücü'ye,  ziyaretin sonunda öğrenciler tarafından hazırlan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı çalışma  hediye edildi.