29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94’ncü  yıldönümü  münasebetiyle  Denizli Valiliği tarafından Anemon Otel'de Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu düzenlendi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan Hanımefendi, konukları salon girişinde karşıladı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi  ile birlikte katıldığı resepsiyona; 11. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan. Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, diğer protokol üyeleri ve eşleri katıldı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, resepsiyonda yaptığı konuşmada geleceğin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşadıklarını belirtti.

Gecede bir selamlama konuşması yapan Sayın Valimiz; “Denizli’de göreve başlayalı 4 ay oluyor. Bu 4 ayda gerçekten çok güzel anılarımız oldu. Bugün iki Bakanımızla birlikte çok hayırlı bir iş yaparak 786 ailemizi ev sahibi yaptık. Denizli’nin daha müreffeh, daha kalkınmış bir İl olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Burada unumuz var, şekerimiz var kısacası her şeyimiz var, helva yapacak da insanımız var. Denizli bir milyon nüfusu, müteşebbis, ticareti seven ve çalışkan insanları ile Türkiye’nin yüz akı bir şehrimiz. Daha da büyüyerek, daha da memleketimizin iftihar edeceği dünya ile rekabet eden bir Denizli olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Sizlerin bu coşkusu bizleri daha da umutlandırdı. 24 saat çalışıyorduk bundan sonra 25 saat çalışacağız. Davetimize geldiniz bizleri mutlu ettiniz, hepinize teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum” dedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan  ve Eşi Şule Meral Karahan Hanımefendi, daha sonra  masaları gezerek resepsiyona katılanlarla sohbet etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılı nedeniyle Denizli Valisi Hasan Karahan ve protokol üyelerince yaş pastanın kesildiği resepsiyonda, ünlü ressam İbrahim Çallı'nın torunu Yaşar Çallı, Vali Karahan'a günün anısına Atatürk portresi hediye etti.