8. Taş Heykel Kolonisi sona erdi Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer işbirliği ile bu sene 8.’si düzenlenen Uluslararası Taş Heykel Kolonisi sona erdi. 5 farklı ülkeden 6 heykeltraşın yer aldığı kolonide birbirinden özel eserler görücüye çıktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi kapanış programı yapıldı. Kömürcüoğlu Mermer’de düzenlenen kapanış programına, Denizli Valisi Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, koloniye katılan sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı. Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu, başlattıkları heykel kolonisinin bugünlere gelmesinde yanında olan ve kendisini destekleyen ailesine ve Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, kentin sanat ve kültür hayatına güzellikler katmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Denizli Valisi Hasan  Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberindekiler, koloniye katılan sanatçılara plaket verdi. Daha sonra protokol üyeleri heykeltıraşların bir ay boyunca yaptığı birbirinden güzel eserleri inceledi.