Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu tarafından Milli birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak çocuklarımıza doğa ve vatan sevgisini kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde Anaokulları öğrencilerine yönelik “81 İl 81 Fidan Hepimizin Bu Vatan” Projesi, geniş kapsamlı etkinlikle düzenlendi.

Sarayköy Fidan Dikim alanında gerçekleştirilen etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu tarafından gerçekleştirilen projede emeği geçen  herkese teşekkür etti.

Kaymakamımız Şükrü Görücü daha sonra, “81 İl 81 Fidan Hepimizin Bu Vatan” projesine katılan okulların öğrencileriyle birlikte  fidan dikim alanında  fidan dikimi gerçekleştirdi. Projeye katılan illerden gelen fidanlar ve topraklar ile Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Her fırsatta çocuklarımızın, doğayla iç içe olmaları gerektiğine vurgu yapan Kaymakamımız,  “Tabiatın bize bahşetmiş  olduğu eşsiz nimetler ve güzellikler karşısında çocuklarımıza, doğa sevgisini aşılayarak sağlıklı, bilinçli, doğaya saygılı nesiller yetiştirmeliyiz.” dedi.