(Çocuk Koruma Kanunu) İlçe Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ile ilgili İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı  Kaymakamımız Şükrü Görücü Başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla 23.05.2018 Çarşamba günü saat 11:00'da Kaymakamlık toplantı salonuda gerçekleştirildi.

Toplantı gündeminde ilk olarak; bir önceki İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı değerlendirildi.

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında; "Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma" modülünün Ergenlik ve Bağımlılık süreci, Madde kullanımı risli olan ergenle sağlıklı iletişim ve bağımlılığı olan ergen ve erişkinlerde kaymayı anlama ve önleme konulu eğitim başlıklarının seminer haftasında ortaokul öğretmenlerine verilmesi,

Aile Eğitim Programı Kapsamında "Evlilik Öncesi Eğitim Programı" modülünden "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" "Aile Hukuku" ve "Evlilik ve Sağlık" konularında eğitimlerin verilmesi konuları görüşüldü.