Cumhuriyetimizin  95'nci yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla Denizli Valisi  Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet  resepsiyonuna, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, eşi Betül Uslu Hanımefendi ile birlikte katıldı.

Merkezefendi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen resepsiyona; 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, Sivil, Askeri ve Adli Erkan, Şehit yakınları, Gaziler ile davetliler  katıldı.

Gecede konuşan  Denizli Valisi Hasan Karahan; “Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü kutlama töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum. Ne mutlu bize ki yüz yıla yaklaşan bir zaman diliminde bağımsız başımız dik ve hür olarak dünya milletler camiasında gurur ve onurla yaşıyoruz. Türk milleti 200 e yakın millet içerisinde Türkiye Cumhuriyetini hatırlayan ve Türk milletinin şanını yücelten bir anlayış ve yükselişle yaşamına devam ediyor. İnşallah nice 95 yıllar böyle yaşamına devam edecek. Denizlili siz hemşerilerimizde bu 81 milyonun birlik ve beraberliğine çok candan ve samimi alınteri dökerek, emek sarfederek gerektiğinde vatan topraklarını için yiğit evlatlarımızı vererek, koruyup katkıda bulunuyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Denizli gibi şehirlerimizin gayreti ilgisi ve büyüklüğü ile Türkiye Cumhuriyeti daha büyük daha gelişmiş o hedef alınan çağdaş medeniyetler seviyesine çıkacak. Çok mesafeler katettik. Ben 55 yaşındayım ama bu 55 yıl zafında baktığım zaman gerek teknolojide gerek hizmetlerde çok ilerleme kaydettik. Tükiye  durdurulamayacak bir hız ve güçle gururlu yürüyüşüne devam edecek.  95 yıl önce her tülü zorluk ve güçlükle adeta canımızı dişimize takarak ilan ettiğimiz Cumhuriyet bu gün adeta koca bir çınar oldu. İnşallah bu çınar ilelebet Dünya döndükçe duracak. Buna inanıp güveniyoruz. Bunun enerjisini sizlerin pırıl pırıl gözlerinizden anlıyoruz. Sizlerin hizmetinizde bulunmaktan sizlere hizmet için devletin bürokratı olmaktan büyük bir gurur ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Denizlili hemşerilerimizle çalışmak onlar ile iş birliği yapmak onlar ile memleketin gelişmesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum.” dedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan’ın konuşmasının ardından,  Cumhuriyetin 95. Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı, Denizli Valisi Hasan Karahan, protokol üyeleri ve Şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Ali Doğan’ın yeğeni Bedia Nur Temel ile birlikte kesti.