Muharrem ayı nedeniyle her yıl Aşure ve keşkek günü düzenleyen Denizli Ağrılılar Derneği bu yılda geleneğini sürdürdü.

Etkinliğe Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçyiğit ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Kaymakamımız, Denizli Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçyiğit ve dernek üyeleri ile uzun süre sohbet etti.

Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte aşure ve keşkek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara aşure ve keşkek dağıttı.

Dernek Başkanı  İhsan Koçyiğit “Aşure hayrımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Allah hayrımızı kabul etsin..İnşallah seneye yeni bir aşure etkinliğinde buluşmayı Allah tan nasip etmesini diliyorum ”dedi.