Denizli Otizm Derneği (DOD) üyeleri ve gönüllüleri yeni yılın ilk pazar kahvaltısı gerçekleştirildi.

Denizli Otizm Derneği tarafından yeni yılın ilk pazarı olan 7 Ocak tarihinde gerçekleştirilen kahvaltıda, otizmli çocuk aileleri ile otizm dostları bir araya geldi. Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün de katıldığı kahvaltıya sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Kahvaltıya katılanlar arasında DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, DESİAD ve DENİB YKÜ Bekir Serdar Mutlubaş, Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Uğur Didin, Özel Çocukları Kuruma Derneği Başkanı Ayten Bahtiyar, Denizli Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Yücel Çakmak, Türk Kadınlar Birliği Denizli Şube Başkanı Berrin Şengün, DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu, Denizli Valiliği AB Proje Koordinatörü Murat Urhan, PAÜ Çocuk Psikiyatristi Yrd. Doç. Dr. Ömer Başay, Özel Eğitimciler Derneği Denizli Şubesi Üyeleri ve DEGİAD üyeleri katıldı.

DOD Başkanı Dudu Karaman Dinç, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün etkinliğe katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.