Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün ortak sorumluluk Projesi kapsamında; Sait Faik Abasıyanık'ın "Son Kuşlar" adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyunu İlimizde sahnelendi.

Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine; Denizli Valisi Hasan Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Sait Faik Abasıyanık'ın 'Son Kuşlar' adlı eserinden yola çıkarak Firdevs Aylin Tez'in oyunlaştırdığı, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Turgay Tanülkü'nün yönettiği ve başrolünü oynadığı oyun, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Protokol üyeleri, sergilenen tiyatro oyununun ardından tiyatro oyununu yöneten ve sergileyen başta tiyatro sanatçısı Turgay Tanülkü ve oyunda emeği geçen diğer oyunculara teşekkür ederek, tiyatro sanatçısı Turgay Tanülkü'ye plaket verdi.