Bakan Zeybekci Merkezefendi İlçesi Mahalle Muhtarları ile Biraraya Geldi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de  Kaymakamımız Şükrü Görücü, Mahalle Muhtarları ve İl Müdürleri ile istişare toplantısı düzenledi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Kaymakamımız Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Merkezefendi ilçesi mahalle muhtarlarının ilk grubu ile gerçekleştirilen toplantının ardından bugün Merkezefendi ilçesi mahalle muhtarlarının ikinci grubu ile biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Sıkıntıları tek tek not alan Bakan Zeybekci, ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.