Ekonomi Bakanı Nihat  Zeybekci İlçemiz  Muhtarlarıyla Biraraya Geldi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de İlçe Kaymakamları, mahalle muhtarları ve İl Müdürleri ile istişare toplantısı düzenledi.

Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Merkezefendi İlçesi mahalle muhtarları ile toplantıda biraraya gelen Bakan Zeybekci; Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Sıkıntıları tek tek not alan Bakan Zeybekci ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.