Keçe Sanatçısı Funda Güçkaya tarafından 6 Nisan Cuma günü 17:30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda “Geleneksel Keçe Sanatı ile Doğaya Geri Dönüş” isimli konsept  sergi sanatseverler ile buluştu.

Keçe ve Ecoprint sergisine; Kaymakamımız Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Valisi Hasan Karahan’ın eşi Şule Meral Karahan hanımefendi ve sanatseverler katıldı.

Açılış kurdelesi kesim töreninin ardından  Kaymakamımız Şükrü Görücü “Funda Hanım'a, bizleri böyle güzel ve farklı bir konseptle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum.” dedi. Sergi, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Ülkemizde çok az sanatçı tarafından doğal baskılar tarafından uygulanan  78 eserin bulunduğu sergide ecoprint,yün, ipek veya pamuklu gibi doğal ürünlerden imal edilmiş kumaşların ve keçelerin yüzeyine değişik çicek ve yaprakların, form ve renklerini, sentetik kimyasallar kullanmadan doğal malzemeler ile  aktarılma işlemi ile oluşuyor.