Kaymakamımız Şükrü Görücü başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Arif Yalınkaya İlkokulu’nda İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Toplantıda; hayat boyu öğrenmeye işlevlik kazandırılması ve katılım oranlarının arttırılması için yapılacak çalışmalar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan meslek edindirici, gelir getirici ve istihdama yönelik faaliyet ve kurslar, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce bugüne kadar yürütülen faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.