25.01.2018 tarihinde Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakamımız Şükrü Görücü tarafından İçişleri Bakanlığı Hizmet Eğitim Planı Çerçevesinde “Vatandaşlara Davranış ve İlişkilerde Dikkat Edilecek Hususlar “ konusunda  eğitim verildi.

İlçemiz kurumlarında görev yapan katılımcılara, deneyim ve tecrübelerini aktaran Kaymakamımız, kurumlarımıza gelen vatandaşlarımızı güler yüzlü karşılayarak  işlerini, sorunlarını, istek ve taleplerini  en hızlı şekilde çözerek yardımcı olunması,  vatandaşlar arasında  din, dil, ırk vb. ayrımlar yapılmaması,  kanunlara ve yönetmeliklere uyulması,  çözüm odaklı olunması ve kılık kıyafetlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Vatandaşlarımızın, kurumlarımızda kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri ve kurumlarımızdan güler yüzlü ve mutlu ayrılmaları  gerektiğini her fırsatta dile getiren Kaymakamımız, Kurumunuzu ilgilendirmeyen bir konuda dahi ilgili kurumlara vatandaşların bilgilendirilerek süratle  yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü son olarak  katılımcılara,  memuriyet hayatları boyunca etik değerler ve dürüstlükten asla  ödün vermemelerini,  ayrıca rüşvet menfaat   vb. kanunsuz ve etik dışı davranışlardan kesinlikle uzak durmalarını, memuriyet hayatlarının başlangıcından sonuna dek adaletli, devletine kanunlara ve kurallara   liyakat ile bağlı bir kariyer sürdürmeleri gerektiğini  önemle vurguladı.