İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci Denizli Valiliğini Ziyaret Etti.

Valilik binası önünde Denizli Valisi Hasan Karahan, Vali Yardımcıları, Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Kaymakamlar ile Daire Müdürleri tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladılar. Daha sonra Valilik Makamına geçen Sayın Bakanlarımız burada Valimiz Hasan Karahan’dan İlimizdeki kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı. Tüm Denizliler adına Sayın Bakanlarımıza ‘Hoşgeldiniz’ diyen Denizli Valisi Hasan Karahan Denizli için en önemli projelerden biri olan  Denizli-Aydın Otoyol projesine yakın zamanda başlanacağını belirtti. Denizli’nin en büyük projelerden birisinin de 1200 yataklı şehir hastanesi projesi olduğunu belirten Denizli Valisi Hasan Karahan “inşallah birkaç ay içinde bu projelere  başlanacak.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu; Denizli’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Denizli bizim ülkemizin lokomotif şehirlerinden bir tanesi. Türkiye’nin büyümesinde önemli katkıları olan bir şehir. Türkiye 2023 hedeflerine yürürken Denizli’de bu bu hedeflere önemli katkılar yapacak bir şehir. “ ifadelerini kullandı.

Sayın Bakanlarımız, Denizli programı kapsamında diğer ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Denizli Valiliğinden  ayrıldılar.