İlbadı – Esentepe Minibüs durağı tarafından Şemikler Esentepe Minibüs durağı önünde keşkek günü etkinliği  düzenlendi.

Etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, Bozburun Mahalle Muhtarı Kadir Yıldız,  İlbadı – Esentepe Minibüs Durağı Başkanı  Ali Yıldız , diğer durak çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü etkinlikte, vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün etkinliğe katılımından duydukları memnuniyeti dile getiren Bozburun Mahalle Muhtarı Kadir Yıldız, İlbadı – Esentepe Minibüs Durağı Başkanı  Ali Yıldız ve durak çalışanları sıkıntı ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.