Aşağışamlı İlk ve Ortaokulunda İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından Trafik Güvenliği Semineri gerçekleştirildi.

Trafik Güvenliği Seminerine; İlçe Jandarma Komutanımız Neşet Koca ve Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Olgun Şentürk, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Timi tarafından  “Trafik Güvenliği Semineri”  ve Okul Servis Araçları Emniyet kemeri denetim faaliyetlerinde dikkat edilecek hususlar hakkında 15 Mart 2018 Perşembe günü İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Olgun Şentürk tarafından  Aşağışamlı İlk ve orta okulu öğrencilere sunum eşliğinde bilgilendirme eğitimi verildi.

Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Timi tarafından  öğrencilere okul servisinde uyulacak kurallar, kemerleri mutlaka bağlamaları hususunda sahada  eğitimler verildi. Okul servis araçları şöförlerine de uyulması gereken kurallar hakkında detaylı bilgi verildi.