Merkezefendi Kaymakamlığı ve Pamukkale Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu 11.04.2017 tarih ve 30035 sayılı  Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlülüğe giren İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkındaki Yönetmelik Eğitimi, 7 Mayıs 2018 Pazartesi Günü Saat 14:00 – 15:00 saatleri arasında Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerine bağlı İnternet Kafe İşletmecileri, mesul müdürleri

Toplantı gündeminde; 11.04.2017 tarih ve 30035 sayılı  Resmi Gazetede yayımlanan ve yürürlülüğe giren İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkındaki Yönetmelik hakkında ilçemiz sınırları içinde faaliyet gösteren internet kafelere  bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitimin içeriğinde İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkındaki Yönetmelik maddeleri, Bilgisayar Programcısı Mustafa Aksoy tarafından   sunum eşliğinde katılımcılara anlatıldı.

İnternet Kafe işletmecileri ve mesul müdürleri, yeni yönetmelik hakkında merak ettikleri soruları, beklenti  ve taleplerini  dile getirdiler.