Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi ve Umut Çocukları Derneği tarafından organize edilen  “KAHRAMAN ORDUMUZUN AFRİN HAREKATINA DESTEK İÇİN BİRARADAYIZ...” Lokma Hayrı Etkinliği Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi önünde gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün de katıldığı etkinliğe; Vali Yardımcısı Halil Canavar, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci,  Kurum Müdürleri,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık, gazilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Umut Çocukları Derneği'nin  özel çocukları, askeri kamufulaj ve ellerinde Türk Bayrağımızla vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüler.  Afrinde görev yapan Kahraman Ordumuza manevi destek için düzenlenen lokma hayrında, tüm şehitlerimizin ruhlarına ve Kahraman Mehmetçiklerimize  dualar edildi.