Kaymakamımımız Şükrü Görücü Başkanlığında Okul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Pınar Baha Abalıoğlu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Toplantıda; İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali İhsan Doğan, Merkezefendi Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Üst Çavuş Mehmet Atav ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taşkın Osman Yıldız ve okul müdürleri ve öğretmenler hazır bulundu.

Toplantıda 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirildi. Ayrıca yaz tatili ve gelecek dönemde okullarda  asayiş yönünden alınacak tedbirler görüşüldü.  İdareci ve öğretmenlere asayiş yönünden talepleri ve beklentileri soruldu.  Kaymakamımız Şükrü Görücü, okul müdürlerinden okulların yapmış olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, “İlçemiz olarak  2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu  başarıda ortak paydada buluşan idareci ve öğretmenlerimizi  en içten dileklerimle kutlarım. 2018 -2019 Eğitim Öğretim yılında da geleceğimiz olan çocuklarımız için gayretli ve özverili şekilde çalışmalarımıza devam ederek  eğitim çıtamızı hep beraber en yüksek seviyelere çıkarmalıyız.” dedi.