Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  ile birlikte ilçemiz 1200 Evler Mahallesi ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız, 1200 Evler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Türkmen  ve azaları tarafından karşılanandı.   1200 Evler mahallesi sakinleri Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız vatandaşların istek ve  taleplerini tek tek not aldı.

1200 Evler Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.