Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, Denizli Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törene; Denizli Valisi Hasan Karahan,  Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Kazım Arslan, Nilgün Ök, Gülizar Biçer Karaca, Yasin Öztürk, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür Eski Bakanı Ercan Karakaş, Askeri ve Mülki Erkan, Adli ve İdari Yargı, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Temsilcileri, Öğrenciler ve Öğretmenler katıldı.

Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı ile günün anlam ve önemini ifade eden şiirler okundu.