Kaymakamımız, 7. Denizli İstihdam Fuarının Açılışına Katıldı

İşveren ile iş arayanları bir araya getirerek klasik iş ve işçi bulma hizmetlerinin ötesinde yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek amacıyla “İş’te Buluşma Noktası’’ ana temasıyla düzenlenen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF) bu yıl kapılarını 7’nci kez açtı.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde düzenlenen Fuarın açılış törenine Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Kaymakamımız Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, kamu kurumlarının müdürleri, işadamları, sanayiciler ve davetliler katıldı.

Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Kamu Kurumlarımız, çok değerli sanayicilerimiz ve işletmecilerimiz ile Odalarımız işbirliğinde; mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yola çıkılan ve 2011 yılından bu yana kurumsal hale gelen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı‘na bu yıl da altmıştan fazla işveren katılım sağlayacak. Denizli’nin önde gelen işverenlerinin katılım sağlayacağı fuarda binden fazla istihdam yapılması bekleniyor. İşgücü arzı ile talebinin buluştuğu bu ortamda katılımcılar; istihdam politikaları hakkında bilgi sahibi olabilecekleri gibi mesleksizlik nedeniyle işe girmekte zorlananlara yönelik olarak İŞKUR’un yürüttüğü aktif işgücü politikaları ile pasif işgücü politika uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi alabileceklerdir. Fuar, 10 - 11 Mayıs 2018 tarihlerinde Sümer Mahallesi Çal Caddesi No: 18 adresindeki Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yerleşkesinde açık olacaktır.