Kaymakamımız, “Açık Hava Kütüphanesi”nin Açılışını Gerçekleştirdi

Kitap okumanın yeri ve zamanı olmadığını göstermek adına Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu tarafından kurulan “Açık Hava Kütüphanesi”nin açılışı Kaymakamımız Şükrü Görücü tarafından yapıldı.

Ayşe-Yusuf Erdemir Anaokulu, çocuklara kitap sevgisi kazandırmak, küçük çocukları kitapla tanıştırmak ve anne-babaları çocuklarıyla kaliteli zaman geçirme olanağı sağlamak için “Okuyan çocuklar, Mutlu Nesiller” sloganı ile okul bahçesinde duvarsız, sınırsız “Açık Hava Kütüphanesi” kurdu.

Çocuklara zengin öğrenme deneyimleri kazandırmanın yanında, kitap okuma sevgisi ve ilgisi kazandırarak özgüvenli, yaratıcı ve akademik başarısı yüksek çocuklar yetiştirmek adına, 2-7 Nisan tarihleri arasında tüm okul öncesi eğitim kurumları, öğrencileri ve velileri Açık Hava Kütüphanesini ziyaret edebilir.