Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Neşet Koca, İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla ile birlikte Altındere mahallesi,  Altındere Anaokulu ve İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Altındere muhtarı Burhan Çimentepe  ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Altındere  mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve taleplerini dinledi.

Kaymakamımız daha sonra; Altındere Anaokulu ve İlkokulunu ziyaret etti. Okul İdareci ve öğretmenleri tarafından karşılanan kaymakamımız Altındere Anaokulu ve İlkokulunda incelemelerde bulundu. Sınıfları tek tek gezen Kaymakamımız, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Trafik Timi tarafından  Trafik Güvenliği ve Okul Servis Araçlarının Kullanımında dikkat edilecek hususlar hakkında öğrencilere sunum eşliğinde bilgilendirme eğitimi verildi.