Kaymakamımız Şükrü Görücü beraberinde İlçe Emniyet  Müdür Vekili  Çınar Polis Merkezi Amiri Ali Duymaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç  ile birlikte Çakmak  Mahallesini ziyaret etti.

Çakmak Mahalle Muhtarı Süleyman Özyılmaz ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  vatandaşlarla bir araya geldi. Çakmak Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

Çakmak Mahalle Muhtarı Süleyman Özyılmaz, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.