Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ile birlikte ilçemiz Değirmenönü ve Gümüşçay Mahallelerinde Vatandaşla Buluşma Toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakamımız, ilk olarak Değirmenönü mahallesini ziyaret etti. Değirmenönü Mahallesi Muhtarı İlhan Şen ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız vatandaşlarla bir araya geldi. Değirmenönü mahallesi sakinleri Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Değirmenönü Mahalle Muhtarı İlhan Şen, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız daha sonra, Gümüşçay Mahallesini ziyaret etti. Gümüşçay mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Gümüşçay Mahalle Muhtarı Ali Kartal, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye mahalleleri hakkında detaylı bilgi verdi.