15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün  2. yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenlendi.

İlk olarak Asri Mezarlıkta Asker ve Polis Şehitliklerini ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, Kaymakamımız Şükrü Görücü ve diğer protokol üyeleri  okunan duaların ardından şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek burada da şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Daha sonra; "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı kapsamında Denizli İl Müftülüğü, Delikliçınar Yeni Camii'nde 15 Temmuz şehitleri ile birlikte tüm şehitlerimizin ruhuna hediye edilmek üzere okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Kaymakamımız Şükrü Görücünün de katıldığı  programda; Delikliçınar Yeni Camii'nde öğle namazı öncesi şehitlerin ruhları için "Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif" programına katılan İl Müftüsü Mehmet Aşık, şehitler için okunan hatmi şerifler ile programın duasını yaptı.

İl Müftülüğü İlahi Korosunun okuduğu Kur'an-ı Kerim, Kaside ve Mevlid-i Şerif programı  öğle ezanı okunmasına kadar devam etti.

Öğle namazının kılınmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık  tarafından dua edilmesiyle program son buldu.