Kaymakamımız, Denizli 1.Sanayi esnafı tarafından 44.sü düzenlenen geleneksel yemekli mevlit programında sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Programa; Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Kaymakamımız Dr. Adem Uslu,  esnaflarla ve vatandaşlarla  yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.

Mevlit programının ardından protokol üyeleri,  Denizli 1. Sanayide bulunan işyerlerini ziyaret ederek, esnaflarla hasbihal yaptılar.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaymakamımız Adem Uslu,  Çınar Polis Karakolunu ziyaret ettiler.