Kaymakamımız Şükrü Görücü, Denizli Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen “Farkım Çizgim” sergisine katıldı.

Kaymakamımız, Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Gültekin ve öğretmenler tarafından karşılandı. Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Gültekin, Kaymakamımız Şükrü Görücü'nün  katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Gültekin ile birlikte öğrenciler tarafındAn hazırlanan çizgilerin farklı bir anlam kazandığı zentangle sanatı ile renkleri bir araya getirilerek oluşturulan çalışmaları beğeniyle inceledi.

Program dahilinde öğrenciler tarafından hazırlanan Çizgi/Fark temalı dans gösterisi, Bahçeşehir Çocuk Korosu Konseri, Robotik Atölyesi çalışmaları ve Bahçeşehir Oda Müziği Topluluğu müzik dinletisi ile devam etti.  “Farkım Çizgim” sergisi,  konuklar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.