Kaymakamımız Dr. Adem Uslu,  Merkezefendi Belediyesi bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezince Düzenlenen "Engelleri Aşmaya Hazırım" Projesi Açılış ve Tanıtım Toplantısına iştirak etti.

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenmeye uygun görülen Denizli Özel İnsanlar Derneği tarafından hayata geçirilen " Engelleri Aşmaya Hazırım " projesinin açılış ve lansman toplantısına; AK Parti  Denizli  Milletvekili Cahit Özkan, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz,  Denizli Özel İnsanlar Derneği Başkanı Aysun Tonel ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, Denizli Özel İnsanlar Derneği Başkanı Aysun Tonel "Engelleri Aşmaya Hazırım" projesi hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi.