Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilen  'Karneni Getir Topunu Götür' projesi  kapsamında düzenlenen etkinliğine katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. yarıyılının sona ermesiyle  beraber 8. Sınıf öğrencileri için Merkezefendi Belediyesi tarafından 5 bin adet basketbol topu hediye edildi.

Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Akrobasi hareketleri ile ünlü ‘Karizma Show’ grubu tarafından hazırlanan gösteri, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Programın sonunda; Kaymakamımız Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilere karne hediyesi olarak basketbol toplarını hediye ettiler.