2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. yarıyılının sona ermesiyle Denizli’de 189 bin 541 öğrencimiz karnelerini alarak tatile çıktılar. 19 Mayıs İlkokulu’nda   gerçekleştirilen karne töreninde Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, öğrencileri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak karnelerini dağıttı.

19 Mayıs  İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine; Denizli Valisi Hasan Karahan, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, öğrenciler ve veliler katıldı.

Burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Denizli Valisi Hasan Karahan, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, karneleri sınıf öğretmenlerinden alarak heyecanlı bir şekilde bekleyen öğrencilere dağıttılar.

Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde Kaymakamımız, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı. Kaymakamımız ayrıca öğrencilerden yarı yıl tatilini , bol bol kitap okuyarak, sosyal aktivitelerde bulunarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi.

Protokol üyeleri daha sonra, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Protokol üyeleri, başarılı geçen 2018 - 2019  eğitim öğretim yılının ilk yarısında geleceğimizin teminatı olan  ve çocuklarımızın gelişimlerinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize teşekkür ettiler.

İlimizde  2018 - 2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminde; resmi ve özel 1.117 okulda  14.458 öğretmen ve 189.541 öğrenci ile tamamlandı.