Kaymakamımız Dr. Adem Uslu,  Denizli Büyükşehir Belediyesi ve  Denizli Yörükleri Derneği tarafından düzenlenen “Türk Kadınının Dünü ve Bugünü” konulu panele katıldı.

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen panelde; Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, çok sayıda davetlinin yanı sıra Prof. Dr. Bilge Özkan Nalbant, Prof. Dr Nergis Biray ve Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okça konuşmacı olarak katıldı.

Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu'nun katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Prof. Dr. Bilge Özkan Nalbant “ Tarihten Bugüne Türk Kadını” , Prof. Dr Nergis Biray “ Aydınlanmacılık Hareketi Çizgisinde Türk Kadını” Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okça “Yörük Yaşamında ve Dokümanlarında Kadın” konulu konuşmalarını yaptılar.