Kaymakamımız Dr. Adem Uslu beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil Temiz ile birlikte,  Esentepe Ortaokulu ve  Hacı Ahmet Paralı İlkokulunu  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız ilk olarak; Esentepe Ortaokulu ziyaret etti. Okul Müdürü Yakup Aksoy ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız,  idarecilerden okul hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaymakamımız daha sonra; Hacı Ahmet Paralı İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Uğur Zengin ve öğretmenler tarafından karşılanan Kaymakamımız, İdareci ve öğretmenlerden, okulun faaliyetleri ve  çalışmaları  hakkında geniş kapsamlı  bilgi aldı. Her iki okulda da öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Kaymakamımız, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.