Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şamil Temiz ile birlikte Eskihisar Mahallesini ziyaret etti.

Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Eskihisar mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul, Eskihisar Mahallesi hakkında Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız daha sonra; İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şamil Temiz ve Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul ile birlikte Musa – Hatice Çelikkol İlkokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Serkan Eyiol ve idareciler tarafından karşılanan Kaymakamımız, toplantı salonunda öğretmenlerle bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Okul Müdürü Serkan Eyiol’dan okul hakkında detaylı bigi alan Kaymakamımız, Musa – Hatice Çelikkol İlkokunda incelemelerde bulundu.