Merkezefendi Kaymakamı Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi ile birlikte, Şehit yakını Ayşe Acar’ın şehit oğlu Süleyman Acar ve şehit torunu Burhan Acar için düzenlenen  Mevlid-i Şerif’e katıldı.

Merkezefendi Kaymakamı Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Kahraman Şehitlerimizin aileleriyle uzun süre sohbet ederek yakından ilgilendi. Kaymakamımız ayrıca Fatih Mahallesi sakinleri ile uzun süre sohbet etti.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü Hanımefendi ile birlikte  daha sonra;17 Nisan 2006 tarihinde Siirt Pervadi’de şehit olan Şehit Er Birhan Göven için Altındere mahallesinde düzenlenen Mevlid-i Şerif’e katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü ve eşi Nurşen Görücü Hanımefendi, Altındere Mahalle Muhtarı Burhan Çimentepe ve azaları tarafından karşılandı.

Kaymakamımız, Altındere Mahallesi sakinleriyle uzun süre sohbet ederek sıkıntı, istek ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.  Kaymakamımız Şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti.  Katılımcılar tarafından hep birlikte Kahraman Şehidimize dualar okundu.