Kaymakamımız Şükrü Görücü, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ile birlikte ilçemiz Gerzele ve Şirinköy Mahallelerinde Vatandaşla Buluşma Toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakamımız, ilk olarak Gerzele mahallesini ziyaret etti. Gerzele Mahallesi Muhtarı Mesut Salta ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız vatandaşlarla bir araya geldi. Gerzele mahallesi sakinleri Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

Gerzele Mahalle Muhtarı Mesut Salta, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.

Kaymakamımız daha sonra Şirinköy Mahallesini ziyaret etti. Şirinköy mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Şirinköy Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Ataş, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye mahalleleri hakkında detaylı bilgi verdi.