Kaymakamımız, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şamil Temiz ile birlikte Hacıeyüplü mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hacıeyüplü muhtarı Burhan Köksal ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, Hacıeyüplü mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve taleplerini dinledi.

Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakamımız, vatandaşların istek ve taleplerini tek tek not aldı.
Kaymakamımız daha sonra; Hacıeyüplü mahallesinde bulunan Hacıeyüplü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

İdareci  ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakamımız, Okul Müdürü Kadir Gürlesin’den okul hakkında  bilgi alarak incelemelerde bulundu.