Kaymakamımız Şükrü Görücü,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ile birlikte İbrahim Cengiz İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi ödül törenine katıldı.

Kaymakamımız Şükrü Görücü, İbrahim Cengiz İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi Okul Müdürü Sebahattin Çelik ve öğretmenler tarafından karşılandı.

16-22 Mart 2018 tarihleri arasında Samsun’da yapılan İşitme Engelli Liseler Türkiye Şampiyonasında  Basketbol Kız ve Erkek, Atletizm Kız ve Erkek ile Futbol Erkek takımlarıyla

Şampiyonada;

·         Erkek Basketbol Takımımız TÜRKİYE BİRİNCİSİ,

·         Erkek Atletizm Takımımız TÜRKİYE İKİNCİSİ,

·         Kız Basketbol Takımımız TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ,

·         Kız Atletizm Takımımız TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ,

·         Erkek Futbol Takımımız TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ,

Bireysel Müsabakalarda,
·         Şakir Karakurt Yüksek Atlama ve Uzun Atlamada TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Kaymakamımız, dereceye giren öğrencileri tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi. Gençlerimizin ve çocuklarımızın  sporla iç içe olmalarının fiziksel ve ruhsal olarak gelişimlerinde büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Kaymakamımız,  çocuklarımızın spor aktivitelerine gerek öğretmenlerimizin gerekse aileler tarafından yönlendirilerek teşvik edilmesi, çağımızın hastalıklarından obeziteyle mücadele, sigara, alkol internet bağımlığı vb. kötü alışkanlıklardan, çocuklarımızın korunması için sporun  önemine vurgu yaptı.