Kaymakamımız  Şükrü Görücü,  İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ile birlikte, İlbade  Mahallesinde düzenlenen lokma  hayrı  etkinliğine  katıldı.

İlbade Muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinliğe; Kaymakamımız Şükrü Görücü,  Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan, Denizli Muhtarlar Derneği  Başkanı Adnan Kuloğlu, İlçemiz mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlbade Mahalle Muhtarı Mehmet İldam  ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız, İlbade mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular.

İlbade Mahalle Muhtarı Mehmet İldam, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.