Kaymakamımız, Eskihisar Mahallesi ve Musa – Hatice Çelikkol İlkokulunu ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürü Alper Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şamil Temiz ile birlikte Zafer Mahallesi Muhtarlığını ve İsmail Uslu İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız ilk olarak; Zafer  Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Zafer Mahalle Muhtarı Raşit Şenocak’dan  mahalle hakkında detaylı bilgi aldı. Kaymakamımız, vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Kaymakamımız daha sonra;  İsmail Uslu İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü ve idareciler tarafından karşılanan  Kaymakamımız, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Özsan, Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye okul hakkında detaylı bilgi verdi.