Kaymakamımız Şükrü Görücü, Kadılar  Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kadılar Mahalle Muhtarı Sultan Tanrıkulu ve azaları tarafından karşılanan Kaymakamımız,  vatandaşlarla bir araya geldi. Kadılar Mahallesi sakinleri, Kaymakamımız Şükrü Görücü’nün mahallelerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinleri istek ve taleplerini Kaymakamımıza iletme fırsatı buldular. Her fırsatta ilçemiz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini dinleyen Kaymakamımız, mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not aldı.

Kadılar  Mahalle Muhtarı Sultan Tanrıkulu, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, güvenlik asayiş vb. konularda  Kaymakamımız Şükrü Görücü’ye  detaylı bilgi verdi.