Kaymakamımız Dr. Adem Uslu beraberinde Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevtap Nebiçavuşoğlu ve Karahasanlı Mahalle Muhtarı Musa Kovan ile birlikte, Karahasanlı Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız ilk olarak TOKİ tarafından ilçemiz Karahasanlı Mahallesinde inşa edilen konutları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri Kaymakamımız Dr. Adem Uslu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaymakamımız daha sonra; yapımı devam etmekte olan Karahasanlı Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Yüklenici firma yetkilileri, Kaymakamımız Dr. Adem Uslu’ya inşaatın durumu hakkında detaylı bilgiler verdiler.